SOPHIEHELENA

DAGEN INNAN

Publicerad 2013-12-30 19:55:00 i Dagbok,

Dagen innan ett helt nytt år, men det känns inte mer som en helt vanlig tisdag! Har valt min klädsel tills imorgon samt vad jag ska ha på fötterna. Håret får bli i lockar och naglarna vet jag ej ännu kanska vita.. Dagen kommer börja hemma hos Linnéa sedan vidare till Road 63 och efter det firar vi in nyår på Jaguar. Kommer bli fett nice!! 

Lilla rummet!

Publicerad 2013-12-30 12:09:42 i Dagbok,

Här ser ni pytte lite av mitt rum samt lite av det jag köpte på Ikea igår. Inte världens bästa bilder men det får gå haha! Kommer inte riktigt ihåg vad allt kostade men det jag köpte på ikea var: smyckesställningen, burken, lycktan, ljus, decorsten och 2 små ikea möss till Norpan + lite till! ♡

några hundra fattigare!

Publicerad 2013-12-29 16:34:41 i Dagbok,

Nu är jag några hundra kronor fattigare. Min morbror skulle in kolla på bil idag och han ville att pappa skulle följa med så då tyckte mamma och pappa att de skulle passa på att köpa nya madrasser till deras säng på ikea. Självklart blev jag med och shoppade lite inredning till rummet samt nya sängkläder och ny kudde. Var även in på Hööks efter vi åt och köpte 2 nya matskålar till Norpan. Men nu ska jag njuta av en Ben&Jerry! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela