SOPHIEHELENA

STOLT MOSTER!

Publicerad 2013-01-31 14:21:00 i Allt,

Igår tog mamma bild på mig och lilla Lion när vi va och besökte och jag gick hålla honom! 
Han va ju så himla mjuk o go och imorgon får han komma hem! Bebismyyys!
 
Idag föresten var det buffé på bergmästargården och det va väl typ 23-25 gäster och eftersom bergmästargården ligger vid vattnet så blev det äckligt varmt där inne eftersom solen ligger på! trodde nästan jag skulle smälta helt säkert! Men imorgon är jag ledig då jag bara har en lektion och den läraren jag har är sjuk så blev den inställd, SKÖNT! Så blir att vara hemma o mysa med Norpan. Sen tänkte jag fixa lite mer med designen. Som jag sagt jag är aldrig nöjd! 

VÄRLDENS GLADASTE MOSTER!

Publicerad 2013-01-30 14:19:00 i Allt,

CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM    FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Idag fick jag äntligen träffa honom. Han är så otroligt söt och otroligt mysig! Kan inte fatta att denna lilla rumpnisse har legat i min stora systers mage. Ville nästan börja gråta när jag hållde honom i famnen! 
Sen va det kul o se att syster mår så bra som hon gör. Lilla familjen är så söta! 

RING OF ICE!

Publicerad 2013-01-25 14:17:00 i Fotografering,

CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM + CLOSE-UP +10        FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Eftersom det inte blev någon skola idag för mig så egnade jag mig åt att fotografera. Fick nämligen se att det var mycket vad det nu heter flingor eller något som ni ser på bilderna. Då blev det jätte roligt att fotografera när man kan få ett motiv av tex flingor. Ska senare beställa Close-up +4 eftersom man kan nämligen sätta ihop dessa close-up filter med varandra så man kommer ännu närmre! Nice va? :D

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela