SOPHIEHELENA

NLY

Publicerad 2013-09-20 15:25:00 i Mode,

ÄNTLIGEN, har jag fått hem skorna jag valde på Nelly Eventet i Karlstad! Hade totalt glömt bort hur de skorna jag valde såg ut. Men jag är mer än nöjd när jag fick se dem. Dessa skönheter heter Adara och kostar 449:- på Nelly! LOVE LOVE LOVE ❤

THAT BLUE DRESS!

Publicerad 2013-09-12 15:24:00 i Mode,

Här har ni en liten titt på min nya klänning från Vila som jag eventuellt ska ha när jag fyller år den 2 November! Älskar när det glittrar och vill vara extra fin då det är min dag. Visst det är ett tag kvar innan jag fyller år men eftersom månaderna går så fort som de gör kommer dagen snart att vara här. Dagen då jag fyller 20 år!

PRONAXEN SURVIVAL KIT

Publicerad 2013-09-06 15:23:00 i Tips,

Visste du att 8 av 10 kvinnor ändrar sina planer på grund av deras mensvärk? Det vill R.E.D.D. Free uppmärksamma med sin senaste kampanj i samarbete med läkemedlet Pronaxen!
 
Jag fick hem ett survival kit med lite olika prylar från R.E.D.D.Free. Där bland annat det fanns en hårinpackning för färgat hår från Maria Nila som luktar super gott. Mascara från Oriflame, Pronaxen-pillerask & ett armband från Indiska! 
 
Många gånger när man får mensvärk ändrar man sina planer. När jag har mensvärk vill jag gräva ner mig någonstans och inte komma fram, sen många gånger när man har mens vill man inte gå ut eller kan göra det flesta saker man brukar göra. Så känner jag i alla fall! Hur känner ni?
 
 I samband med kampanjen får även ni 20 % rabatt på Pronaxen på Apotea + gratis frakt. Ange bara kampanjkoden ”pronax20” i kassan

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela