SOPHIEHELENA

291014

Publicerad 2014-10-29 16:37:09 i Dagbok,

Idag fick det äntligen bli lite jobb, och sedan även resten av veckan vilket ska bli otroligt skönt! Dock när jag kom till jobbet och skulle ställa in mina ytterkläder så fick jag reda på att det varit inbrott så jag fick inte gå in i personalrummet och inte heller cafeterian. Några datorer och massa gottgott ifrån cafeterian kom dom åt innan de stack. HÄR är artikeln om händelsen! Om ni undrar så jobbar jag på en skola som resursperson, fick även en fråga om det! Som tur är eleverna höstlov så är ju endast några få elever som är på fritids som jag jobbar just nu,så ingen har fått glas i fötterna eller liknande! 

INSPIRATION

Publicerad 2014-10-28 09:53:16 i Inredning, inspiration,

Finns så mycket jag vill göra i lägenheten. Men just nu är första fokus på att fixa en sänggavel och det kommer jag att göra av lastpallar som jag målar i vitt och sedan lägger en ljusslinga i! Ska köpa massa inrednng i Ullared! Längtar..

271014

Publicerad 2014-10-27 17:01:54 i Dagbok,


Inget jobb denna dag och antagligen inte imorgon heller eftersom det blivit något missförstånd. Men förhoppningsvis är det löst innan onsdag så jag kan jobba då! Jag hade en helt underbar helg där jag träffade J och fick rosor, dock inte dom på bilden. Det var länge sedan jag kände sig så glad som i det tillfället! Underbart

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela